Ny daglig leder i Consto Sør

 
Ny daglig leder i Consto SørBildet: Mona Mortensen er ansatt som ny daglig leder i Consto Sør
I august tiltrer Mona Mortensen som daglig leder i Consto Sør.

Mortensen har mange års ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen, de siste 16 årene som administrerende direktør i Repstad Anlegg. Før det jobbet hun i Veidekke som anleggsleder og prosjektleder. Hun har også jobbet i Aker Entreprenør og Astrup Høyer. 55-åringen er utdannet sivilingeniør fra University of Newcastle, England. Hun tar over etter Kai Paulsen, som går over i annen funksjon i konsernet.

- Vi er meget fornøyd med at Mona takket ja til å bli en del av Consto-laget vårt. Hun er en inkluderende person, hun har solid bakgrunn og sekken full av kompetanse og erfaring. Vi har tro på at hun er den rette til å lede vårt selskap på Sørlandet, sier administrerende direktør i Consto-konsernet, Hans Kristian Seterlund, i en pressemelding.

- Jeg takker for tilliten og ser frem til å fortsette arbeidet med å befeste selskapets posisjon i Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark, sier Mona Mortsensen.

Mortensen er født og oppvokst på Otterøya utenfor Namsos. Hun bor i dag i Vågsbygda, Kristiansand. Kontorsted blir i Kristiansand.

Consto Sør er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår