Ny daglig leder i Byggesystemer Oslo AS.

 
Ny daglig leder i Byggesystemer Oslo AS.
Stein Skjetne er ansatt som daglig leder i Byggesystemer Oslo AS. – Stein har kommet tilbake til bransjen han trives best i og skal være med å sikre våre kunder til nye høyder, sier konsernleder John Arne Eiken.

Skjetne startet i Byggesystemer Oslo AS den 25. oktober og ser fram til å videreutvikle selskapet sammen med de ansatte med fokus på kunden, effektiv logistikk og digitalisering av arbeidsprosesser.

Tidligere har Skjetne hatt flere lederstillinger innen bygg- og anleggsbransjen. Han kommer nå fra stillingen som daglig leder for Park Nordic.

– Jeg ser frem til å utvikle selskapet sammen med de ansatte i en bransje med mange utfordringer, og ikke minst muligheter. Jeg gleder meg, sier Skjetne.

Byggesystemer Oslo er en stillasentreprenør og er spesialister på utleie og montering av stillas for byggebransjen. Oslo avdelingen ble etablert allerede i 1975 og er således en av de eldste og største stillasentreprenørene i Stor-Oslo. Vi leverer først og fremst fasadestillas og murerstillas til ROT-markedet og nybygg. Byggesystemer har egne fast ansatte montører som utfører det meste av monteringen. Selskapet har hatt en god vekst de siste årene med en sunn og solid økonomi. 

– Byggesystemer står nå foran en spennende fase med fokus på effektiv drift og videre vekst. Selskapet preges av høy faglig kompetanse og sterk lokal forankring. Dette er et utmerket utgangspunkt for videre vekst i det norske utleiemarkedet, sier konsernleder John Arne Eiken.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle