Ny daglig leder i Alsaker Stål AS

 
Ny daglig leder i Alsaker Stål AST.v: Påtroppende Espen Løbø Solhaug og t.h: avtroppende Aage Bjørn Kjeilen
Styret i Alsaker Stål AS har ansatt Espen Løbø Solhaug som ny daglig leder i Alsaker Stål as. Selskapet er en del av Rexir Bygg gruppen.

Espen Løbø Solhaug har bachelor fra HIB, i tillegg til toårig master fra NTNU. Han har også fordypning i beregnings-mekanikk, FEM analyser og prosjektering. Masteroppgaven ble skrevet i samarbeid med Statens Vegvesen og NTNU. Espen Løbø Solhaug har primært jobbet med prosjektering av modifikasjoner ved Mongstad raffineri, herunder nye stålkonstruksjoner med tilpassing mot eksisterende for enkel utførelse og kort montasjetid i driftsstans. Han har også hatt ansvar for konstruksjonssikkerhet i større kommunale prosjekt og totalentrepriser skriver selskapet i en pressemelding.

Espen Løbø Solhaug vil tiltre stillingen 15.02.2019. Styret i selskapet er meget fornøyd med ansettelsen, og er sikker på at kandidaten vil være en god bidragsyter for å befeste Alsaker Stål sin stilling som en solid leverandør av stålkonstruksjoner, og bygge selskapet videre på grunnlaget som er lagt, blant annet gjennom etableringen på Askøy, og ikke minst gjennom samarbeidet med øvrige selskaper under Rexir Bygg.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår