Ny daglig leder A.S Rubicon

 
Ny daglig leder A.S Rubicon
Lars Mellerud er ansatt som daglig leder i fasadeentreprenøren A.S Rubicon i Rogaland. Han kommer fra rollen som Product Line Manager for Swire Oilfield Services AS. Mellerud har bred erfaring fra produksjon og markedsføring i både landbasert industri, elektro, bygg og anlegg, og ikke minst olje- og gassbransjen.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få muligheten til å ta over stafettpinnen etter Geir Bærheim. Han har sammen med de andre eierne gjort en fantastisk jobb med å bygge opp A.S Rubicon til å bli en av de ledende aktørene innen glass og fasade på Vestlandet, sier Lars Mellerud.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å styrke bedriftens posisjon i markedet ytterligere. Med våre svært dyktige medarbeidere og med støtte fra eierne, har vi det aller beste utgangspunkt for å bygge videre på vårt solide fundament, legger han til.

Lars Mellerud er utdannet siv. Ing. fra NTH innen maskinteknikk med fokus på markedsføring og interne styringssystemer.

– Selv om overgangen fra olje- og gassindustrien til glass- og fasadebransjen er vesentlig, har jeg stor tro på at mine erfaringer og lærdom kan være nyttig også i landbaserte byggeprosjekter.

– Jeg gleder meg til å sette meg inn i en ny og spennende bransje hvor det er stort fokus på miljøriktige løsninger. Her tror jeg energieffektive fasadeløsninger i glass og aluminium, med ny smart teknologi, virkelig kan bidra til mer energieffektive bygg, sier Mellerud.

A.S Rubicon holder til ved Øksnevad Næringspark i Klepp Kommune. A.S Rubicon ble etablert i 1994, og sysselsetter i dag rundt 70 personer.

Mellerud tiltrer 1. august 2018.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår