Ny CEO til R8 Property

 
Ny CEO til R8 PropertyBildet F.v.: Emil Eriksrød, Trine Riis Growen og Tommy Thovsland.
Som et ledd i R8 Propertys eiendomssatsing, går Trine Riis Groven inn som ny CEO fra 1. april 2017.

- Dette er en rolle jeg selv har hatt siden jeg flyttet hjem fra Oslo for 2 år siden, samtidig som jeg også har vært CEO i R8 Group, sier Emil Eriksrød, administrerende direktør i R8 i en pressemelding.

- R8 er i sterk vekst med stadig økende eiendomsportefølje og nye prosjekter. Ansettelsen av Trine er et ledd i profesjonaliseringen av organisasjonen vår og er med på å styrke både kompetanse og arbeidskapasitet internt. Jeg kommer fortsatt til å jobbe aktivt i R8 Property gjennom min posisjon som styreleder i selskapet og konserndirektør i R8. Dette innebærer et overordnet ansvar med mer fokus på strategi og investeringer. Min tittel fremover vil kun være konserndirektør i R8 Group, sier Eriksrød.

Tommy Thovsland vil fra samme tidspunkt innta en nyopprettet stilling som viseadministrerende direktør i R8 Group.

- Tommy vil inntil videre også fungere som utviklingsdirektør i R8 Property, han vil således fortsatt ha den sentrale posisjonen på det strategiske planet, men også jobbe med utvikling og gjennomføring av prosjekter i selskapet, sier han.

Trine Riis Groven kommer fra revisjons- og rådgivningsselskapet EY (Ernst & Young AS) der hun i dag leder rådgivningsgruppen i Agder, Telemark og Vestfold. Hun har gjennom dette og tidligere arbeid opparbeidet seg bred kompetanse og har i dag utvidet ansvar for enkelte bransjer og leveranseområder.

Hun har også erfaring som blant annet rådgiver/controller og økonomisjef i privat og offentlig sektor. Riis Groven har økonomistudier fra Jacksonville University i Florida og en master i ledelse fra UiA. 

 

 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle