Ny CDO og leder for BIM-avdelingen i Byggtjeneste

 
Ny CDO og leder for BIM-avdelingen i ByggtjenesteFoto: Trond Joleson, Byggeindustrien
Rupert Hanna kommer fra stillingen som Business developer BIM/IT i Skanska Norge. Fra tidligere har Hanna ledet Skanskas BIM-avdelingen i Norge og «Global Knowledge Manager – BIM Expert group» i hele Skanska-konsernet.

Stillingen er strategisk viktig for Byggtjeneste sin digitale satsing, og får tittelen Chief digital officer (CDO). Stillingen inngår i ledergruppen.

Hanna sin bakgrunn er svært relevant for Byggtjeneste ettersom Hanna har opparbeidet seg mye erfaring om hvordan entreprenørene bruker digitale tjenester etter ni år i Skanska, samt olje/gass og farmasøytisk industri før det.

Produkt- og informasjonsdatabasen Norsk Byggevarebase (NOBB) er helt sentralt for at byggenæringen skal digitaliseres. Nye forretningsområder er klare til å ta i bruke data fra produktene i byggenæringen. Et eksempel er å koble produktinformasjon til 3D og BIM, som gir en visuell kobling til de produktene som er levert i et byggverk.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår