Ny byggherredirektør i Statsbygg

 
Ny byggherredirektør i Statsbygg
Marius Tunstad blir ny direktør for byggherreavdelingen i Statsbygg.

Tunstad kommer fra stillingen som administrerende direktør i Aase Prosjekt. Tidligere har han blant annet vært regiondirektør i Skanska Oslo, distriktssjef og prosjektleder i NCC Construction AS og hatt flere roller i Elkem.

- Jeg gleder meg til å ta del i by- og samfunnsutviklingen Statsbygg bidrar med. Statsbygg er en tydelig pådriver for seriøsitet og kontinuerlig forbedring i næringen. Jeg ser også frem til å bli kjent med nye dyktige kollegaer og bidra til videre positiv utvikling sammen med Statsbygg og samarbeidspartnerne, sier Tunstad i en pressemelding.

Den nye byggherredirektøren starter i jobben i starten av september. Han overtar etter Synnøve Lyssand Sandberg, som nylig ble ny sjef i Oslo S Utvikling.

Som byggherredirektør vil Tunstad lede en avdeling som til enhver tid arbeider med mer enn 100 større og mindre byggeprosjekter over hele landet. De største prosjektene akkurat nå er det nye regjeringskvartalet, det nye veterinærbygget på Campus Ås der Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen skal samlokaliseres, det nye Nasjonalmuseet og Livsvitenskapsbygget på Blindern.

Administrerende direktør Harald Nikolaisen er fornøyd med å få Tunstad med i toppledergruppen sin.

- Vi er veldig glade for å få Marius med på laget. Han har inngående kjennskap til bygg og prosjektgjennomføring, og ledererfaring fra både entreprenør- og byggherreroller. Jeg er sikker på at han vil bidra til å løfte Statsbygg ytterligere som en ledende byggherre, sier Nikolaisen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår