Ny borhammer med eksepsjonell kraft

 
Ny borhammer med eksepsjonell kraftNye DCH733 er en borhammer i 8 kg-serien med SDS-Max-feste – den kraftigste på markedet. Trådløs frihet, det kraftige 54V-batteriet og den børsteløse motoren gir maksimal ytelse og kjøretid. DCH733 har en slagstyrke på 13,3 joule og kan bore opptil 48 mm i betong. Dette innebærer for eksempel at borhammeren har kapasitet til å bore åtte 32×180 mm hull på én enkelt ladning med et DCB547-batteri.
Det siste tilskuddet i DEWALTs batteridrevne 54V XR FLEXVOLT-sortiment er en kraftig borhammer. Nye DCH733 er en borhammer i 8 kg-serien med SDS-Max-feste – den kraftigste på markedet.

Produktinformasjon fra Dewalt

Borhammeren egner seg godt til ekstreme og utilgjengelige bygge-plasser med begrenset tilgang til strøm. DCH733 er den kraftigste batteridrevne SDS-Max-borhammeren i DEWALTs sortiment. Den er utviklet for tunge betongkonstruksjoner, tøft rivningsarbeid og avanserte innfestninger i murverk. Trådløs frihet, det kraftige 54V-batteriet og den børsteløse motoren gir maksimal ytelse og kjøretid.

DCH733 har en slagstyrke på 13,3 joule og kan bore opptil 48 mm i betong. Dette innebærer for eksempel at borhammeren har kapasitet til
å bore åtte 32x180 mm hull på én enkelt ladning med et DCB547-batteri.

Den nye borhammeren inngår i DEWALTs sikkerhetsprogram Perform & Protect. Dette betyr at den oppfyller en rekke strenge kriterier for vibrasjoner, brukervennlighet og støvhåndtering, uten at det går på bekostning av prestasjonen.

Borhammeren er utstyrt med et antivibrasjonshåndtak som gir klasseledende lave vibrasjonsnivåer på 9,0 m/s2. Elektronisk anti-roteringssystem gir full kontroll og slår av maskinen umiddelbart hvis
noe skulle gå galt. Det finnes også tilbehør som beskytter effektivt mot skadelige støvpartikler.
Designet er kompakt, velbalansert og ergonomisk for best mulig komfort og redusert tretthet under lange arbeidsøkter.

I forbindelse med lanseringen av DCH733 oppdaterer DEWALT sitt trådløse sortiment med ekstra kraftige borhammere for krevende arbeidsoppgaver (D25733, D25872 og D25773). De nye modellene er 25 prosent raskere enn før og har en slagstyrke på 13,3 og 19,4 joule.  I tillegg befinner de seg i 8- og 10 kg-serien og kan håndtere betongboringer på henholdsvis 48 og 52 mm. Veiledende pris, eksklusive mva. kr 9 545 (naken modell).

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår