Ny batteridrevet støvsuger - kan henges eller bæres overalt på byggeplassen

 
Ny batteridrevet støvsuger - kan henges eller bæres overalt på byggeplassen
Milwaukee lanserer nå en nyhet med renhold, mobilitet og allsidighet i helt ny drakt: M18 FUEL stillegående, batteridrevet syklon støvsuger. Kan bæres på ryggen eller henges på stillas eller en vegg, helt uavhengig av strømkabel.

Stor sugekraft med børsteløs motor og syklonkonstruksjonog mer stillegående enn andre byggstøvsugere heter det i en melding fra produsenten. Med bæresele, krok og håndtak, kan bæres, henges og tas med overalt.

– Vi oppsøkte byggeplasser og fant ut at brukerne fortsatt er avhengige av store, tungvinte støvsugere med ledning for å utføre nesten alle støvsugingsoppgaver. Dette understreker behovet for en allsidig støvsuger som kan brukes overalt på byggeplassen. Den må raskt og effektivt kunne suge opp rester og avfall fra et bredt spekter materialer.

Det sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukeei en melding fra produsenten.

På bakgrunn av denne undersøkelsen har M18 FUEL ryggsekkstøvsuger blitt utviklet.

– Den nye støvsugeren kombinerer vår avanserte batteriteknologi med en effektiv syklonkonstruksjon. Det gir brukerne en støvsuger som kan takle mange forskjellige støvsugingsoppgaver, sier Tobias Jönsson.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår