Ny båndsag CB511 fra Norton Clipper

 
Ny båndsag CB511 fra Norton Clipper
Norton Clipper lanserer en ny båndsag for tørrkapping av f.eks. Leca-, lettbetong- og teglstein. Den nye båndsagen, som har betegnelsen CB511, har minimal støvutvikling i henhold til produsenten.

Norton Clippers nye båndsag CB511 har en maksimal kappelengde på 660mm og den maksimale materialtykkelsen er 508mm. Båndsagen har et stort galvanisert anleggsbord som måler 710 x 1.060mm og det er i tillegg nedfellbart noe som forenkler transport og lagring da den opptar mindre plass. Båndsagen er utstyrt med løftering, doble løfteskinner og hjul noe som gjør at den kan forflyttes med kran, truck eller for hånd. Vekten er på 203kg. CB511 båndsag har en motoreffekt på 1,85kW og er beregnet for 230V spenning.

”Takket være Norton Clippers nye båndsag CB511 kan man raskt utføre enkel saging av f.eks. Leca, lettbetong, siporex eller teglstein med minimal støvutvikling. Dessuten gjør konstruksjonen at man kan bytte sagbånd meget enkelt.” sier Frithjof Kihle, salgsrepresentant hos Saint-Gobain Abrasives AS.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle