Ny båndsag CB511 fra Norton Clipper

 
Ny båndsag CB511 fra Norton Clipper
Norton Clipper lanserer en ny båndsag for tørrkapping av f.eks. Leca-, lettbetong- og teglstein. Den nye båndsagen, som har betegnelsen CB511, har minimal støvutvikling i henhold til produsenten.

Norton Clippers nye båndsag CB511 har en maksimal kappelengde på 660mm og den maksimale materialtykkelsen er 508mm. Båndsagen har et stort galvanisert anleggsbord som måler 710 x 1.060mm og det er i tillegg nedfellbart noe som forenkler transport og lagring da den opptar mindre plass. Båndsagen er utstyrt med løftering, doble løfteskinner og hjul noe som gjør at den kan forflyttes med kran, truck eller for hånd. Vekten er på 203kg. CB511 båndsag har en motoreffekt på 1,85kW og er beregnet for 230V spenning.

”Takket være Norton Clippers nye båndsag CB511 kan man raskt utføre enkel saging av f.eks. Leca, lettbetong, siporex eller teglstein med minimal støvutvikling. Dessuten gjør konstruksjonen at man kan bytte sagbånd meget enkelt.” sier Frithjof Kihle, salgsrepresentant hos Saint-Gobain Abrasives AS.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår