Ny Archihus-forhandler i Innlandet

 
Ny Archihus-forhandler i InnlandetFornøyde med avtalen. Fra venstre: Jan Hoff, kjededirektør Archihus, Håvard Paulsen, prosjektleder P&L, Stian Paulsen, daglig leder P&L og Tommy Sæther, prosjektleder P&L. (Archihus).
P&L Byggmesterforretning as skal bygge Archihus i Innlandet.

Archihus har signert en forhandleravtale med P&L Byggmesterforretning as fra Løten.

 - Denne avtalen vil styrke vår posisjon i tidligere Hedmark fylke spesielt,men også i Innlandet generelt, sier kjededirektør JanHoff. i en pressemelding.

 - P&L Byggmesterforretning as er allerede i gang med å utvikle tomteområder for flermannsboliger. Dette er veldig spennende og et viktig bein for oss å stå på. Samtidig gleder vi oss til å se utviklingen til P&L også opp mot eneboligmarkedet i området, sier Hoff. P&L Byggmesterforretning AS ble etablert i 2015 og har 20 ansatte. Vi gleder oss veldig til å jobbe med en så spennende aktør som Archihus. Vi har blitt godt tatt imot, og ser frem til å tilby våre kunder helt unike hus som legges merke til, sier daglig leder Stian Paulsen.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår