Ny aktør for støytiltak på Ørland

 
Ny aktør for støytiltak på ØrlandF-35 på Ørland flystasjon. Foto: Adelén Wilhelmsen, Forsvaret
Den lokale entreprenøren Einar Brekstad AS skal utføre støytiltak på 71 boliger rundt Ørland flystasjon.

Forsvarsbygg utfører på vegne av Forsvarsdepartementet oppdraget i å planlegge og bygge kampflybasen på Ørland. I oppdraget ligger også ansvaret om å ivareta aktuelle eiendomserverv og støyisolerende tiltak på boliger rundt flystasjonen.

1250 boliger i gul støysone rundt Ørland flystasjon har nå blitt undersøkt for støytiltak. Totalt ca. 800 boliger vil få tilbud om tiltak og av disse har ca. 200 til nå fått sine tiltak ferdigstilt, skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.

Entreprise 9
Støytiltak er delt opp i flere entrepriser og ca. 550 boliger tilhører nå en entreprise. Tirsdag 11. september ble det signert nok en kontrakt for støytiltak på boliger rundt flystasjonen. Dette var den 9. kontrakten av totalt ca. 12 entrepriser. Entreprise 8 og 10 ventes lyst ut i oktober.

71 bygg
Den 9. kontrakten ble inngått med Einar Brekstad AS. Einar Brekstad er totalentreprenør og har sitt hovedkontor på Brekstad på Ørland. Kontraktens sum er på 14,6 mill. Ventet oppstart for arbeidene er i oktober og arbeidene er forventet å pågå i ett år.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår