Ny administrerende direktør i Polyseam

 
Ny administrerende direktør i PolyseamBildet: Jørn Davidsen er ny administrerende direktør i Polyseam
Polyseam AS har ansatt Jørn Davidsen som ny leder fra 1.september.

Davidsen har lang erfaring fra byggebransjen. Sist som salgs- og markedsdirektør hos kjøkkenprodusenten Huseby, men det meste av de siste 20 årene har han vært engasjert i fuktsikring av bygninger og konstruksjoner. Både som daglig leder, med utvikling og oppbygging, av våtromsbedriften Litex AS og ulike lederstillinger i Icopal AS og BMI Group.

- Etter å ha jobbet med produkter til fuktsikring av de ulike bygningsdeler i mange år, er det en meningsfylt og kanskje enda viktigere utfordring å få delta i det viktige arbeidet med brannsikring av bygg og eiendommer. Det viktigste arbeidet innen brannsikring foregår lenge før en eventuell brann oppstår, og kvaliteten på dette avgjør omfang og konsekvenser av en brann. Jeg har også troen på Polyseam som daglig beviser høy miljøbevissthet og kompromissløs holdning til produktkvalitet og dokumentasjon, sier Davidsen i en pressemelding.

Polyseam er en norskeid produsent av profesjonelle tetningsmidler, lim, fyllstoffer og passive brannbeskyttelsesprodukter til de fleste underlag og applikasjoner. Varemerkene Protecta og Graft, samt produksjon for andre varemerker foregår i selskapets moderne fabrikk i Huddersfield, UK. I tillegg til posisjonen som markedsleder innen kjemiske produkter til passiv brannsikring i Norge så eksporterer man i dag til 60 land.  

Styret i Polyseam har stor tro på videre vekst med Jørn i ledelsen.

– Det Jørn har fått til i tidligere stillinger er imponerende, spesielt det å bygge opp Litex fra starten av og til ett til en tilnærmet generisk merkevare i Norge. Gjennom karrieren har Jørn bevist at han skaper gode resultater, med fokus på kundene og det kommersielle, samt gode leder-egenskaper, uttaler styreleder Kjetil Bogstad.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår