Ny Administrerende direktør i Cramo

 
Ny Administrerende direktør i CramoBjørn Melheim
Bjørn Melheim (46), konstituert administrerende direktør og økonomidirektør i Cramo AS, har i dag blitt ansatt som administrerende direktør for Cramo AS.

Bjørn Melheim startet i Cramo AS i april 2013 som økonomidirektør og ble i begynnelsen av januar i år konstituert som administrerende direktør i selskapet.

Bjørn er utdannet siviløkonom fra BI og statsautorisert revisor fra NHH. Han har lang og solid ledererfaring fra økonomidirektørstillinger i blant annet Telenor og ISS.

- Bjørn har, i en utfordrende tid, gjort en meget god jobb i denne perioden, og har vist seg som en utmerket leder som evner å ta vår norske utleievirksomhet til neste nivå, Sier Göran Carlson, styreformann i Cramo AS.

Cramo er et av Europas og Norges ledende selskaper innen utleie av maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og offentlige sektor. Cramo i Norge har i dag 28 avdelinger og 230 ansatte. Selskapet er ISO sertifisert innenfor for både Kvalitet og Miljø (9001/14001).

- Det er en spennende utfordring å få lov til å lede Cramo i Norge, og jeg gleder meg til å utvikle og forsterke Cramos posisjon som en av de ledende utleieaktørene. Videre ser jeg frem til å implementere vår nye strategi Shape and Share, som vil gjøre oss enda mer fremoverlente og kundeorienterte, sammen med dyktige medarbeidere over hele landet, sier Bjørn Melheim

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle