Ny adm.dir. i Jackon Skandinavia

 
Ny adm.dir. i Jackon Skandinavia
Hans Petter Olsen tiltrer som ny Adm Dir i Jackon Skandinavia 1. mai 2018.

Hans Petter Olsen har lang fartstid i Jackon. Han ble ansatt som Logistikksjef i 2007, deretter Fabrikksjef ved anlegget i Fredrikstad (hovedkontoret). Siden 2011 har han fylt stillingen som Produksjonsdirektør for alle fabrikkene i Jackon Skandinavia. Hans Petter overtar etter Stein Trygsland, som siden 2014 har hatt rollen både som administrerende direktør i Jackon Skandinavia og konsernsjef (CEO) i Jackon-gruppen. Stein Trygsland vil fortsette som Konsernsjef.

- Jackons vekst de siste årene, samt ambisjoner om å utvikle konsernet videre krever mer ledelsesressurser. Den nye Administrerende Direktøren vil holde fullt fokus på videreutvikling og drift av våre virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, totalt 12 fabrikker og 3 salgsselskap. Hans Petters faglige kvalifikasjoner og personlige evner gjør ham meget godt egnet for stillingen. At han kjenner virksomheten godt fra innsiden er heller ingen ulempe, sier Trygsland.

- Jackon har historisk vært i en kontinuerlig positiv utvikling, og jeg anser meg som heldig som får være med på denne reisen. Det er mye spennende som skjer framover; snart åpner vi en moderne fiskekassefabrikk i Hirtshals og ny ekstruderingslinje ved fabrikken i Fredrikstad. Teknologi, innovasjon og miljø har vært de ledende prinsipper i prosjekteringen, og kommer fortsatt til å være det framover, sier Hans Petter Olsen. - I tillegg overtar jeg en velfungerende organisasjon med kompetente og lojale medarbeidere. Jeg ser fram imot, sammen med de øvrige ansatte, å videreutvikle selskapet i tråd med våre strategiske målsettinger og trygge Jackons sterke posisjon i markedet, avslutter Hans Petter Olsen.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår