Ny adm.dir. i Jackon Skandinavia

 
Ny adm.dir. i Jackon Skandinavia
Hans Petter Olsen tiltrer som ny Adm Dir i Jackon Skandinavia 1. mai 2018.

Hans Petter Olsen har lang fartstid i Jackon. Han ble ansatt som Logistikksjef i 2007, deretter Fabrikksjef ved anlegget i Fredrikstad (hovedkontoret). Siden 2011 har han fylt stillingen som Produksjonsdirektør for alle fabrikkene i Jackon Skandinavia. Hans Petter overtar etter Stein Trygsland, som siden 2014 har hatt rollen både som administrerende direktør i Jackon Skandinavia og konsernsjef (CEO) i Jackon-gruppen. Stein Trygsland vil fortsette som Konsernsjef.

- Jackons vekst de siste årene, samt ambisjoner om å utvikle konsernet videre krever mer ledelsesressurser. Den nye Administrerende Direktøren vil holde fullt fokus på videreutvikling og drift av våre virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, totalt 12 fabrikker og 3 salgsselskap. Hans Petters faglige kvalifikasjoner og personlige evner gjør ham meget godt egnet for stillingen. At han kjenner virksomheten godt fra innsiden er heller ingen ulempe, sier Trygsland.

- Jackon har historisk vært i en kontinuerlig positiv utvikling, og jeg anser meg som heldig som får være med på denne reisen. Det er mye spennende som skjer framover; snart åpner vi en moderne fiskekassefabrikk i Hirtshals og ny ekstruderingslinje ved fabrikken i Fredrikstad. Teknologi, innovasjon og miljø har vært de ledende prinsipper i prosjekteringen, og kommer fortsatt til å være det framover, sier Hans Petter Olsen. - I tillegg overtar jeg en velfungerende organisasjon med kompetente og lojale medarbeidere. Jeg ser fram imot, sammen med de øvrige ansatte, å videreutvikle selskapet i tråd med våre strategiske målsettinger og trygge Jackons sterke posisjon i markedet, avslutter Hans Petter Olsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår