NRC Group bygger Museumsutstikkeren

 
NRC Group bygger MuseumsutstikkerenIllustrasjonsbilde: NRC Group
NRC Group er tildelt en entreprisekontrakt av Oslo kommune for bygging av Museumsutstikkeren i Bispevika. Kontrakten har en verdi på 68 millioner kroner.

Museumsutstikkeren er en ny konstruksjon rett utenfor det nye Munchmuseet i Oslo. Konstruksjonen vil være på omtrent 1,000 kvadratmeter og vil bestå av torg, trebrygge og båtkai. Den vil bli en del av Havnepromenaden, tilgjengelig for hele Oslos befolkning og for besøkende til Munchmuseet via en bru over Operatunnelen.

Anlegget vil i tillegg få en syv meter høy bronseskulptur, «The Mother» av Tracey Emins, valgt av Oslo kommune gjennom en internasjonal kunstkonkurranse.

- Vi er svært stolte av å ha blitt valgt til å skape et nytt, flott uterom i Oslo til glede for alle, sier Hans Olav Storkås, daglig leder i NRC Norge i en pressemelding.

- Dette er et prosjekt der vi får bruke vår spesialkompetanse til å bygge og rehabilitere kaianlegg og brygger. Museumsutstikkeren blir en spennende utvidelse av kaien ved Munchmuseet og den populære Havnepromenaden, fortsetter Storkås.

Arbeidene med prosjektet starter umiddelbart, med planlagt ferdigstillelse i desember 2019. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår