Norwegian Wood Cluster blir Arena-klynge

 
Norwegian Wood Cluster blir Arena-klyngeBildet: - Vi er stolte av å bygge i tre, og vi ser frem til å være med på innovasjonen innen vårt virke, sier administrerende direktør Mari Skjærstad i BoligPartner.
Nylig annonserte distrikts- og digitaliseringsminister, Linda Hofstad Helleland, at NWC blir en del av Norwegian Innovation Clusters (Arena-program).

BoligPartner AS er medlem av Norwegian Wood Cluster (NWC), der de sammen med en rekke andre ressurser innenfor verdikjeden skog-industri-bygg, arbeider for å utvikle internasjonalt ledende næringsklynge innenfor bærekraftig, industrialisert trebyggeri.

Arena-programmet er en annerkjennelse av klyngens arbeid og potensialet til medlemmene. Gjennom programmet vil klyngen få et årlig tilskudd til Innovasjonsdrift, samt faglig oppfølging, og oppkobling på ulike miljøer og muligheter i norsk næringsliv. NWC blir nå en del av en eksklusiv gruppe klynger som har denne støtten fra Innovasjon Norge.

- Å bli en del av Norwegian Innovation Clusters har vi jobbet for lenge, og det er stas at vi nå får denne annerkjennelsen for jobben vi gjør, og det vi som klynge ønsker å skape for våre medlemmer og for samfunnet, sier klyngeleder Knut Skinnes i en pressemelding.

- Dette beviser at klyngen vår, og medlemmene, har et stort potensial og kan stå i front i utviklingen av nye norske og bærekraftige arbeidsplasser. Dette er et viktig moment for hvordan vi skal skape morgendagens løsninger og fremme trenæringen i Innlandet, landet og verden forøvrig. BoligPartner synes det er viktig å være en del av NWC.

- Jobben som nå er gjort for å løfte dette samarbeidet opp et ytterligere hakk er viktig for vår bransje. Vi er stolte av å bygge i tre, og vi ser frem til å være med på innovasjonen innen vårt virke, sier administrerende direktør Mari Skjærstad i BoligPartner.

- For oss forplikter det å kalle oss selv Trehusbyggeren. Vi ønsker å være bærekraftige, vi ønsker å tenke innovasjon og enklere løsninger, og vi ønsker å være mest mulig miljøbevisste. Det krever også at vi har samarbeidspartnere og leverandører som ønsker å gå opp den løypa sammen med oss. At NWC nå blir en del av Arena-klyngen gir oss ekstra motivasjon for å lykkes med dette, sier Skjærstad avslutningsvis.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår