Norsk Bygningsfysikkdag 2020.

 
Norsk Bygningsfysikkdag 2020.ZEB-laboratoriet: Nullutslippslaboratorium, kontor og undervisningsbygg. Illustrasjon: LINK Arkitektur/Veidekke
Årets bygningsfysikkdag 26. november spenner bredt, Nullutslippsbygg, klimatilpasning og smarte dampsperrer. Her presenteres erfaringer og ny kunnskap om ZEB-laboratoriet, kompakte tretak med smart dampsperre, en ny anvisning om solcelle-anlegg på bygninger og mye mer.

26. november er det igjen duket for Norsk Bygningsfysikkdag, arrangert av SINTEF og NTNU. I år arrangeres det som et seminar i to bolker via streaming. Det vil bli syv foredrag med chat-funksjon, hvor spørsmål besvares etter hvert foredrag.

En arena for kunnskapsdeling

Norsk bygningsfysikkdag har etablert seg som en arena for deling av kunnskap om bygningsfysiske utfordringer og løsninger som er svært nyttige for norsk byggenæring. Målgruppen er alle som er interessert i hvordan vi kan skape bedre bygninger med færre byggskader.

Årets program presenterer resultater og arbeider med stor relevans for byggenæringen. Fra forskningen presenteres ny kunnskap om bygging av nullenergibygg og klimatilpasning av bygninger. Nye anbefalinger om prosjektering av solcelleanlegg er på agendaen, i tillegg til bygging av kompakte tretak med smart dampsperre og fuktsikringstiltak for konstruksjoner mot grunnen.

Klimatilpasningsarbeidet i ny BREEAM-NOR blir belyst, og vi vil få innsyn i fukt i tak med KLT-elementer og bygningsfysiske utfordringer i "Alabasthallen" på Nasjonalmuseet.

Tid: Torsdag 26.11.20 kl. 09.00-10:00 og 12:00-14.00
Sted: TEAMS Live
Påmeldingsfrist: 20.11.20


Les mer og meld deg på her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår