Norlandia skal drifte hotellet i Økern Portal

 
Norlandia skal drifte hotellet i Økern PortalHotellet vil være en integrert del av signalbygget Økern Portal der blant andre Telia Norge vil flytte inn sine medarbeidere i årsskiftet 20/21.
Norlandia Hotel Group har signert en leieavtale om drift av det nye hotellet til Oslo Pensjonsforsikring (OPF) i Økern Portal.

Bygget vil stå klart i 2021/2022. Hotelldelen med sine ca. 12 500 kvadratmeter ferdigstilles i første kvartal 2022, og vil inneholde 224 rom, store konferansefasiliteter, restaurant og skybar med spektakulær utsikt. Det skriver Norlandia Group i en pressemelding.

Hotellbygget får et internasjonalt uttrykk med god høyde på etasjene. Sammen med gode lysforhold skaper dette en luftig og romslig følelse. Hotellrommene og de store konferansefasilitetene får spennende løsninger og særpreg. Norlandia Hotel Group vil være deltagende med sine erfaringer for optimale løsninger for både gjester og medarbeidere på hotellet.

DARK Arkitekter jobber med utformingen

Steen & Strøm sitt kjøpesenter på 60.000 kvadratmeter vis a vis Økern Portal ferdigstilles i 2022. Partner i DARK Arkitekter, Marianne Straume, jobber med utformingen av hotellet og har spennende planer fra bakke til topp:

Les også om hotellplanene i Økern Portel her:

Planlegger nytt konferansehotell på Økern

Vil leie ut parsellhager på taket

Spaden i jorda for Økern Portal

Hotellet vil ligge sentralt på Økern nær T-bane, flybuss og Ring 3. Dette gjør hotellet og området til et lett tilgjengelig og naturlig knutepunkt.

Toppetasjen vil være selve kronen på bygget. Med Oslo østs fineste 360 graders utsikt er det i tillegg eget hageanlegg på taket. Terrassen vil være en attraksjon etter europeisk storbystandard.

 - Det er med stor iver og glede vi har signert leieavtale for dette fantastiske hotellet», sier en svært fornøyd administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs i pressemeldingen. Både Oslo Pensjonsforsikring og Norlandia Hotel Group takker Geir Lundkvist i Hotelia for god bistand og engasjement for å få på plass avtalen.

Tanken bak Økern Portal er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø i et næringsbygg som tilbyr alt fra fleksible kontorlokaler til restaurant- og kulturopplevelser for ansatte og beboere i området. Økern Portal har i tillegg til hotell- og kontordelen av bygget, en stor markedsgate på flere tusen kvadratmeter.

Alle valgene i byggeprosessen skal være bærekraftige. Det sikrer lavest mulig negativ miljøpåvirkning for både byggeier og leietaker. Økern Portal bygges for sertifisering i BREEAM-NOR, kategori Excellent.
BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM og bransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon utviklet av Norwegian Green Building Council (NGBC).

 - Oslo Pensjonsforsikring er svært fornøyd med å få inn Norlandia som leietaker på Økern Portal. De har lang erfaring med utvikling og drift av hotell og vi føler oss trygge på at vi sammen skal utvikle et spennende hotell som vil bli lagt merke til i markedet», sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring i meldingen.

Hotellet vil være en integrert del av signalbygget Økern Portal der blant andre Telia Norge vil flytte inn sine medarbeidere i årsskiftet 20/21.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår