Norgesmester i maler og gulvlegger er kåret

 
Norgesmester i maler og gulvlegger er kåretPetter Strandmo Isaksen tar i mot prisen som Norgesmester i byggtapetsering
Heidi Domaas ble kåret til Norgesmester i malerfaget og Petter Strandmo Isaken ble Norgesmester i byggtapetsering på Bygg Reis Deg 2017 lørdag 21. oktober. Det har vært fem kandidater som har fått prøve seg under messen. Lærlingene kickstartet konkurransen onsdag 18. oktober klokken 10. Tre utøvere konkurrerte i malerfaget. I gulvlegging konkurrerte to norske utøvere om Norgesmester-tittelen.

Administrerende direktør i MLF, Stein Hesstvedt har hatt ansvaret for arrangementet. Juryene besto i tillegg av Lars Gabrielsen (Malermester Gabrielsen AS), Tore Meyer-Mørch (Jotun), Jesper Krogh (Merkantec), Jan Åge Iversen (Polyflor).

“Jeg er veldig glad for å ha vunnet. Det har vært stressende, men dette er definitivt en opplevelse jeg tar med videre. Etter det her fortsetter jeg som lærling hos Malermester Martin Uggedal”, sier Heidi Domaas fra Møre og Romsdal.

Vurderingsgrunnlaget i malerfaget har lagt vekt på planlegging, gjennomførelse, teknikk, HMS, fremdrift og ryddighet. Det beste rommet er preget av et grunnarbeid med riktig fargevalg og sluttresultat.

“Utøverne har vist høy faglig kompetanse som enhver arbeidsgiver kan være stolt av. Deltakerne er dyktige ambassadører for faget. Det har vært enormt likt blant deltakerne, hvor få ting skiller kandidatene fra hverandre. Alle er vinnere, men i norgesmesterskap kan det bare være én vinner”, sier Stein Hesstvedt.

Prestisjearbeid med mange i ryggen er krevende. Vurderingsgrunnlaget i gulvlegging har vært preget av håndtering av stressnivå, utførelse, HMS og det optiske.

"Det er en lettelse å vinne, det har vært en bra opplevelse å være her. Stressende, men veldig gøy å vinne", sier Petter Strandmo Isaken.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår