Norconsult tildelt rammeavtale med Vestland fylkeskommune

 
Norconsult tildelt rammeavtale med Vestland fylkeskommuneBildet: Åsane vgs og kulturhus ble åpnet i august 2020. Norconsult avdeling for skoleutvikling ledet brukerprosesser og programmerte på oppdrag fra Hordaland fylkeskommune. (Foto: Norconsult)
Rammeavtalen omfatter rådgivningstjenester innen de to hovedområdene «Areal- og funksjonsanalyse, utredning og programmering» og «Mulighetsstudier og skisseprosjekter». Norconsults samlede kompetanse ble vurdert som best, i skarp konkurranse med syv andre tilbydere.

Norconsults avdeling for skoleutvikling har solid erfaring fra denne type oppgaver, både for fylkeskommuner, kommuner og private aktører. Avdelingen har spisskompetanse innen utredninger, planlegging av fysiske rammebetingelser, pedagogisk utviklingsarbeid og organisasjonsutvikling knyttet til skolefeltet.

– Vi er meget fornøyde med at vi nå har inngått dette samarbeidet med Vestland fylkeskommune. Dette er en anerkjennelse av kompetansen hos våre dyktige og erfarne fagfolk, sier seniorrådgiver i Norconsults avdeling for skoleutvikling, Harald Høgh i en pressemelding. Han er oppdragsleder for teamet som skal bistå med areal- og funksjonsanalyse, utredning og programmering.

– Gjennom tidligere oppdrag for Hordaland fylkeskommune, og arbeid med to skolebruksplaner, har vi opparbeidet oss god kunnskap om fylkeskommunens bygningsmasse. Vi har også vært engasjert i å lage forslag til skole- og tilbudsstruktur for videregående opplæring i Sogn og Fjordane fylkeskommune, og fått verdifull kunnskap fra dette arbeidet. Denne kunnskapen vil vi nå bygge videre på, sier Høgh.

Norconsult TEAM SKOLE
Norconsult sin avdeling for skole- og barnehageutvikling er en sentral del av selskapets satsing på oppvekst- og undervisningsbygg. Som et resultat av denne satsingen har selskapet etablert et tverrfaglig kunnskapsteam, kalt TEAM SKOLE. Teamet består av rådgivere som har erfaring med, interesse for og kompetanse innen skole og barnehage, slik at man ved behov kan tilby spisset, tverrfaglig kompetanse inn mot skole- og barnehagefeltet.

Det interne kunnskapsmiljøet inkluderer pedagoger, arkitekter, landskapsarkitekter, kommuneplanleggere, samfunnsgeografer, statistikere, prosjektledere PA/PGL, AV/IKT-rådgivere, interiørarkitekter og rådgivere fra bygg- og tekniske fag.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår