Norconsult skal planlegge veier i Lillestrøm

 
Norconsult skal planlegge veier i LillestrømNorconsult skal levere konsulenttjenester knyttet til veiplanlegging til Lillestrøm kommune. (Foto: Norconsult)
Lillestrøm kommune har inngått rammeavtale med Norconsult på konsulenttjenester knyttet til veiplanlegging i kommunen. Dette skal gi bedre tilrettelegging også for fotgjengere og syklister.

Fra årsskiftet ble kommunene Skedsmo, Fet og Sørum slått sammen til Lillestrøm kommune. Dette, i kombinasjon med stor regional vekt på Romerike, innebærer økt behov for veiplanlegging. Nå har kommunen valgt Norconsult som rådgiver i dette arbeidet.

Lillestrøm kommune har i flere år blitt kåret til Norges beste sykkelby, og veiplanleggingen bidrar også til å sikre syklistenes plass i trafikken.

– Som en nasjonal rådgiver med lokal tilstedeværelse både i Lillestrøm og på Jessheim, synes vi det er spesielt hyggelig at Lillestrøm kommune velger Norconsult til dette oppdraget. Vi kjenner kommunen og veinettet her svært godt, og gleder oss til å bidra med vår kompetanse til å styrke dette tjenestetilbudet ytterligere til det beste for de som bor og jobber her, sier Eirik Rismyhr, avdelingsleder på Romerike i Norconsult.

Avtalen har en varighet på to år, med mulig forlengelse på 1 + 1 år. Norconsult er en av tre ulike aktører som Lillestrøm kommune har inngått rammeavtale med. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår