Norconsult overtar A3 Arkitektkontor

 
Norconsult overtar A3 ArkitektkontorBildet: Norconsult kjøper A3 Arkitekter og dobler antall arkitekter ved Harstad-kontoret. Foto: Norconsult
Fra 1. november blir A3 Arkitektkontor AS en del av Norconsult sitt kontor i Harstad.

Med seks nye arkitekter, dobler Norconsult sin arkitektbemanning ved Harstad-kontoret og blir et betydelig arkitektmiljø i regionen og landsdelen.

A3 Arkitektkontor AS (A3) har vært et av de ledende arkitektkontorene i Harstad-regionen. Selskapet ble startet i 1975 og er kjent for solid arkitekturkompetanse. A3 tilbyr i dag et bredt faglig spekter innen arkitektur og arealplanlegging.

– Det er svært gledelig at A3 nå blir en del av Norconsult. De har et sterkt fagmiljø som passer godt sammen med vårt eget. Ved å forene vår satsing har vi tro på at vi skal nå målet om å skape et sterkt og attraktivt fagmiljø innen arkitektur og arealplanlegging i Harstad. Et fagmiljø som skal være en god samarbeidspartner for eksisterende og nye relasjoner. Vi ønsker A3 hjertelig velkommen til Norconsult, sier Stein Olav Utmo, kontorleder i Norconsult i Harstad, i en pressemelding.

Med Norconsult sin overtakelse av A3 skapes en spennende arena for tverrfaglig utvikling av dyktige og engasjerte arkitekter og ingeniører.

– Vi har gjennom en årrekke samarbeidet med Norconsults rådgivere på ingeniørsiden, med godt resultat. Nå ser vi frem til å jobbe enda tettere sammen. Og, ikke minst gleder vi oss til å bli del av et solid arkitektfaglig miljø, både lokalt og nasjonalt. Sammen kan vi tilby våre nye og gamle samarbeidspartnere et enda bredere spekter av tjenester. Dette blir ett nytt og spennende kapittel i vår snart 45 år lange historie, sier Lennard Andreassen, styreleder i A3 Arkitektkontor.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår