Norconsult kjøper Akustikk-konsult

 
Norconsult kjøper Akustikk-konsultFra venstre: Trygg Konradsen, kontorleder for Norconsults kontor i Tønsberg og Ånund Skomedal, daglig leder Akustikk-konsult.
Norconsult kjøper rådgivningsselskapet Akustikk-konsult AS, og styrker sin kompetanse innen akustisk rådgivning. Akustikk-konsult har tidligere hatt kontor i Sandefjord, og blir nå en del av Tønsbergkontoret til Norconsult.

Akustikk-konsult er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen lydteknisk prosjektering og lydmålinger. Firmaet har lang erfaring innen akustikkfaget, og har sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse.

Ånund Skomedal er daglig leder i Akustikk-konsult. Han fortsetter i sin stilling når selskapet fra 1. november viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra Norconsults kontor i Tønsberg.

– Vi ser frem til å få Ånund Skomedal med på laget i Tønsberg, hvor vi har 4 akustikere fra før. Han tilfører selskapet en kompetanse innen akustikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder. Samtidig ønsker vi å styrke oss innen fagene geoteknikk og plan, slik at vi står enda bedre rustet for å utføre de spennende oppdragene som kommer med kortreist kompetanse, sier Trygg Konradsen, kontorleder for Tønsberg-kontoret.

Gjennom de siste femten årene har Akustikk-konsult vært i vekst, og arbeidsmengden har økt hvert år.

– Jeg ser frem til å bli en del av et større rådgivningsfirma, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor akustisk rådgivning. Med felles forankring i Vestfold vil vi sammen med Norconsult øke kompetansenivået og kapasiteten vesentlig, sier Skomedal. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle