Norconsult har vunnet to rammeavtaler i Hamar

 
Norconsult har vunnet to rammeavtaler i HamarLokale avtaler er viktig for å beholde kompetanse i regionen, sier Vegard Jacobsen, regiondirektør fra Norconsult i region Innlandet.
Norconsult har signert rammeavtaler om rådgivningstjenester med både Norsk Tipping og Hamar kommune. – Lokale avtaler er viktig for å beholde kompetanse i regionen, sier Vegard Jacobsen, regiondirektør fra Norconsult i region Innlandet.

Denne måneden signerte Norconsult en rammeavtale med Norsk Tipping, og nylig ble avtalen med Hamar kommune signert.

Lokal kompetanse gir kortreist rådgivning
Avtalen med Norsk Tipping omfatter komplette rådgivningstjenester for større og mindre ombyggings- og rehabiliteringsprosjekter ved Norsk Tippings bygningsmasse i Hamar. Varighet på avtalen er fire år.

- Det er spesielt moro å vinne denne type avtale på hjemmebane, i skarp konkurranse med både norske og utenlandske aktører. Denne tildelingen bekrefter at vi er konkurransedyktige lokalt, noe som er viktig for å utvikle og beholde kompetanse og kapasitet i regionen, sier Vegard Jacobsen, regiondirektør i Norconsult for region Innlandet.

Signerte avtale med Hamar kommune i juni
Nylig inngikk Norconsult, sammen med det lokale arkitektkontoret, StudioNSW i Hamar, en rammeavtale med Hamar kommune om levering av rådgivning og prosjekteringstjenester.

- Både Hamar kommune og Norsk Tipping stiller store krav til oss som leverandør, spesielt med hensyn til energiøkonomi og miljø. Vårt tverrfaglige team består av lokale rådgivere, og vi har Norconsults samlede faglige spisskompetanse i ryggen. Dette gjør oss rigget til å levere solide tjenester til både Hamar kommune og Norsk Tipping, sier Jacobsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle