Norconsult gjør nye avtaler med energikjempe på Island

 
Norconsult gjør nye avtaler med energikjempe på IslandReykjavik Energy har tildelt Norconsult fem ulike rammeavtaler på Island. (Foto: Olafur Olafsson)
Reykjavik Energy har inngått fem ulike rammeavtaler med Norconsult om levering av tjenester knyttet til eldistribusjon og landskapsarkitektur.

Tildeling av rammeavtalene er et resultat av et tett samarbeid med Norconsult ehf på Island og Norconsult AB i Sverige. Dette er de første rammeavtalene Norconsult tildeles på Island etter at selskapet i 2017 kjøpte det islandske selskapet ARA Engineering.

Størst på Islandsk kraft
Reykjavik Energy er Islands største aktør innen distribusjon av fjernvarme, vann, avløp og elektrisitet, og er i tillegg en av Islands største kraftprodusenter. Selskapet, som leverer tjenester til 67 prosent av Islands befolkning, utlyste rammeavtaler innen totalt 17 fagområder. Norconsult leverte tilbud på seks av disse, og ble tildelt fem. Avtalene Norconsult er tildelt er innen fagområdene vann, avløp, eldistribusjon, fjernvarme og landskapsarkitektur.

– Vi har tidligere hatt prosjekter for Reykjavik Energy knyttet til distribusjonsanalyser, elsikkerhet og eldistribusjon. Det at Norconsult nå tildeles fem rammeavtaler er et tydelig signal om at våre tjenester tas godt imot på Island. For oss er det viktig å kunne tilby rådgivning lokalt til det islandske markedet, sier Johannes Thorleiksson, daglig leder for Norconsult ehf på Island.

Kontrakten på rammeavtalene gjelder i tre år med opsjon på ett år av gangen i maks fem år. Lengste mulige varighet på en kontrakt er derfor åtte år.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår