Nominert til BREEAM Awards med to bygg

 
Nominert til BREEAM Awards med to byggSchweigaards gate 16 er sertifisert med BREEAM In-Use, som er et miljøsertifiseringssystem for eksisterende bygg. Foto: Knut Neerland
Entra er nominert med byggene Schweigaards gate 16 i kategorien «Commercial Project: In Use-award», og Otto Sverdrups gate 4 i kategorien «Public Sector Project: In Use award».

– Å sertifisere vår portefølje av utviklingsprosjekter og eksisterende bygg er en viktig del av Entras miljøstrategi. Det gir oss bedre miljøledelse, gjør oss i bedre stand til å gjøre kloke miljøvalg og er viktig for vår mulighet til å innhente grønn finansiering, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra ASA i en pressemelding.

Entra har mål om å sertifisere 4-5 bygg årlig etter BREEAM In-Use, et sertifiseringssystem for bærekraft i eksisterende bygg. Arbeidet med å sertifisere de to eiendommene etter BREEAM In-Use begynte i 2018. Underveis så Entra at de for Schweigaards gate 16 kunne oppnå «Outstanding» for del 2 i systemet, som handler om forvaltning av bygget. Dette er hittil høyeste score i Norge.

Otto Sverdrups gate oppnådde "Excellent" for del 1 og 2 av systemet.

– Vi gratulerer! Med to bygg nominert til BREEAM In-Use Awards, viser Entra at de er i verdensklasse på bærekraftig byggforvaltning, sier leder for BREEAM i Grønn Byggallianse, Viel Sørensen i meldingen fra Entra. BREEAM Awards er en verdensomspennende kåring av innovative og ambisiøse BREEAM-sertifiserte prosjekter av høy kvalitet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår