NESO tar StreamBIM nordover

 
NESO tar StreamBIM nordover
NESO og Rendra AS har nå signert en avtale som også gir medlemmene tilgang til en brukervennlig software, der medlemmene skal kunne få komme med ønsker og innspill til videre utvikling av StreamBIM.

NESO har over mange år levert kurs og utviklingstiltak til byggebransjen i nord. Innenfor BIM har NESO allerede kjørt flere kurs og utviklingstiltak i samarbeid med Lars Chr. Christensen, godt kjent i byggebransjen for sin solide kompetanse og forståelse av BIM konseptet. Flere slike tiltak er planlagt i tiden fremover.

- Vi er godt fornøyd med en slik samarbeidsavtale som gir oss mulighet til å påvirke og lære. StreamBIM er en meget brukervennlig 3D BIM software, selskapet er god på support og kundeoppfølgning, og de har ansatte med solid BIM kompetanse, så dette samarbeidet ser vi frem til, sier Lars Erik Flygel, innkjøps og driftssjef i NESO i en pressemelding.

- Vi har forpliktet oss til å tilby våre kunder den mest brukervennlige 3D BIM samhandlingsplattformen på markedet og vi utvikler stadig nytt innhold ved å jobbe tett sammen med våre kunder. Vi har investert i UX og designbasert innovasjon, og vi synes det er veldig kjekt at StreamBIM også blir oppfattet som enkel å forstå blant de som jobber i bransjen, sier Kristin Omholt-Jensen, daglig leder i Rendra AS.

Selskapet ble nylig kjøpt av JDM Tecnlogy Group, en kanadisk familie eiet bedrift som investerer i og bygger opp bedrifter som leverer software og produkter til den globale byggebransjen.

- Partnerskapet med JDMT har allerede gitt økt interesse for StreamBIM i mange land. Vi får mange kommentarer på “er det virkelig mulig å gjøre BIM software så enkelt, og slikt varmer gründersjeler som har jobbet mye og lenge for å få til et brukervennlig produkt, sier Omholt-Jensen

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår