NCC styrker organisasjonen med nyopprettet DK-sjef stilling

 
NCC styrker organisasjonen med nyopprettet DK-sjef stilling
NCCs byggvirksomhet fortsetter å styrke organisasjonen på det sentral Østlandet. 7. september startet Jørund Thue som ny DK-sjef i Viken Øst. Fra før har selskapet på plass distriktsorganisasjoner i Viken Vest og Stor-Oslo, samt i Trondheim.

– Ansettelsen av Jørund Thue som ny DK-sjef er et ledd i vår pågående styrking av vår virksomhet på Østlandet. Thue er et solid bidrag til vår organisasjon, sier Roger Nygård, leder for NCC Building Norge.

Jørund Thue kommer fra stillingen som daglig leder i Consto Øst AS. Han har bred lederfaring fra større norske byggentreprenører på Østlandet, hvor han har jobbet tett med kunder, prosjekter og ansatte over mange år. Thue er utdannet bygningsingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger i NCC og å bidra til et tidlig og langsiktig samarbeid med kunder og andre samarbeidspartnere. Særlig motiveres jeg av NCC klare mål om å være en foretrukken tidligfase-entreprenør, sier Jørund Thue.

I tillegg til Thue har NCC det siste året styrket bemanningen innenfor blant annet prosjektering, digitalisering og prosjektgjennomføring innenfor segmentene skoler, kontorbygg, helsebygg og badeanlegg.

– Vi skal være en preferert tidligfase-entreprenør, jobbe tett med og dele kompetanse med våre kunder. Da utvikler vi sammen gode løsninger med tanke på verdiskapning i prosjektene, forutsigbare kostnader, rett kvalitet og funksjonalitet og riktige miljøambisjoner, sier Nygård.

Miljø og bærekraft er sentralt hos NCC og samtlige pågående byggeprosjekter vil bli miljø- og bærekraft sertifisert i forbindelse med gjennomføringen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår