NCC med stor asfaltkontrakt i Møre og Romsdal

 
NCC med stor asfaltkontrakt i Møre og Romsdal(Ill: NCC).
NCC Industry har denne uken signert kontrakt med Skanska om asfaltering på Fv. 659 Nordøyveien i Møre og Romsdal. Oppstart for NCCs del av prosjektet er sen-sommeren 2020 og arbeidet skal ferdigstilles våren 2022.

- Vi er godt fornøyd med å lande dette prosjektet. Selv om det er litt langt fram i tid, er det et viktig prosjekt for oss. Jeg må berømme anbudsteamet i NCC. Det har vært et omfattende prosjekt å regne på, så det er veldig positivt at vi fikk dette i havn før jul, sier Joar Caspersen, administrerende direktør i NCC Industry i en pressemelding.

Prosjektet er for NCC tredelt, der første fase er leveranse av materialer til damkjerner, andre fase er fuktisolering av bruer og tredje fase er asfaltering på vei, bruer og tunneler. Til sammen skal det legges 90 000 tonn asfalt.

- Dette er et svært spennende og stort infrastrukturprosjekt og vi er fornøyd med å kunne bidra på dette. Vi er alle involverte spente på å komme i gang, sier prosjektleder Jøl Arne Suggelia i NCC Industry i meldingen.

Fv. 659 Nordøyveien vil knytte Nordøyane til fastlandet via sjøfyllinger, undersjøiske tunneler og bruer. Det skal til sammen bygges 13 kilometer undersjøisk tunell, fordelt på tre tuneller. I tillegg kommer 8 kilometer vei i dagen, hvorav tre bruer.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår