NCC med ny eiendomssatsing på Helsfyr

 
NCC med ny eiendomssatsing på HelsfyrNye Grenseveien 99, som ligger under 3 minutters gange fra Helsfyr T-bane, planlegges som et fremtidsrettet kontorbygg med høy miljøstandard og fremtidsrettede kontorløsninger. (Foto: NCC).
NCC fortsetter sin satsing på kollektivknutepunktet Helsfyr i Oslo og har gjennom et 50-50 joint venture med Arctic Real Estate Development kjøpt Grenseveien 99.

Utviklingsprosjektet er en videreføring av NCCs satsing på Helsfyr hvor selskapet har lang fartstid med utvikling av blant annet Valle, Østensjøveien 27 og Helsfyr Panorama.

NCC starter nå opp utviklingsarbeidet av eiendommen og har høye ambisjoner om å skape et attraktivt og moderne kontorbygg tilpasset fremtidens miljøkrav og arbeidsformer.

- Nærheten til et av Oslos største kollektivknutepunkt er svært attraktivt for kontorleietakere. Vi ønsker gjennom vårt engasjement å bidra til ytterligere utvikling av Helsfyr som en pulserende og energisk bydel. Samspill og samarbeid med naboer er sentralt i denne utviklingen, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development i en pressemelding fra NCC.

Nye Grenseveien 99, som ligger under 3 minutters gange fra Helsfyr T-bane, planlegges som et fremtidsrettet kontorbygg med høy miljøstandard og fremtidsrettede kontorløsninger.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår