NCC Industry satser på nytt i Rogaland

 
NCC Industry satser på nytt i Rogaland
Asle Tjøtta er nylig ansatt som ny distriktssjef/ site manager i NCC Industry. Tjøtta kommer fra Bryne Fotballklubb der han har jobbet som daglig leder de fem siste årene.

- Vi er svært fornøyd med at Asle nå melder overgang til asfaltbransjen og NCC. Asle skal ha ansvaret for asfaltentreprisen i Rogaland og vil være svært delaktig i å re-etablere NCC Industrys tilstedeværelse i den regionen, sier administrerende direktør i NCC Industry, Joar Caspersen, i en pressemelding.

NCC Industry trakk ut sin asfaltvirksomhet i Rogaland i 2017, men satser nå igjen som et direkte resultat av Ryfast-tunnelen. Asfaltfabrikken på Tau vil nå være mer tilgjengelig for hele regionen. Denne re-satsningen vil være med å styrke NCC Industrys posisjon i dette området.

- Jeg er veldig spent på de nye arbeidsoppgavene som venter meg. Jeg har alltid syntes bygg- og anleggsbransjen har vært spennende, så jeg er glad for at jeg får muligheten i NCC. Jeg har et veldig godt inntrykk etter de dagene jeg har vært på jobb, sier Asle Tjøtta.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår