NCC har startet byggingen av Manglerud bad

 
NCC har startet byggingen av Manglerud badBildet: Manglerud bad og aktivitetshus. Illustrasjon: AsplanViak
NCC Building startet i ukene før påske å bygge Manglerud bad og aktivitetshus på oppdrag for Undervisningsbygg KF. Den endelige godkjenningen om oppstart ble gitt av kommunestyret i Oslo 6. mai i år. Kontraktssummen er på ca MNOK 385.

-Vi har gledet oss til å sette i gang med byggingen av dette spennende badeanlegget, som i tillegg til å bestå av tre basseng også vil gi rom for en rekke andre fritidsaktiviteter. Sammen med byggherren og deres rådgivere har vi over en periode utviklet et prosjekt jeg er trygg på vil være til stor glede for byens innbyggere, sier direktør for NCC Building Norge, Roger Nygård i en pressemelding.

NCCs kompetanseprofil og erfaring med badeanlegg var avgjørende for at Undervisningsbygg valgte å gå videre med NCC. NCC etablerte sin satsing på badeanlegg i 2005 og tilbyr et velprøvet konsept med løsninger, leverandører og underentreprenører, i tillegg til egne spesialiserte prosjektledere, fagspesialister og fagarbeidere.

-I planleggingsfasen har vi i fellesskap arbeidet med å finne de beste løsningene som vil ivareta kommunens ambisjoner, med fokus på kostnader, kostnadskontroll og kvalitet, sier Gunnar Ulvestad, leder for NCCs satsing på badeanlegg i Norge.

Manglerud bad utføres i en totalentreprise med samspill gjennom hele prosjektet. I hele byggeperioden vil det bli stilt strenge miljøkrav, blant annet blir byggeplassen utslippsfri og badeanlegget vil bli bygget etter passivhus-standard.

Badeanlegg blir på totalt 6.300 kvm, fordelt på tre etasjer. Hovedbassenget blir 25 meter, og i tillegg skal det bygges et stort familiebasseng på 60 kvm og et varmt opplærings- og behandlingsbasseng på 12,5 meter. I badeanlegget vil det bli etablert vannsklie, stup på 1, 3 og 5 meter, boblebad, badstue, garderobeanlegg inkludert to universelt utformet familiegarderober og kafé. Bygget vil også huse en ungdomsklubb og et aktivitetssenter med dansesal, black-box teater scene og musikkrom.

Prosjektet planlegges ferdigstilt i juni 2022 og ordreregistreres i forretningsområdet NCC Building Nordics i andre kvartal, 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår