NCC bygger DFDS nye hovedkontor i København

 
NCC bygger DFDS nye hovedkontor i KøbenhavnIllustrasjon: PKL Arkitekter
NCC bygger det danske rederiet DFDS sitt nye hovedkontor i København for PensionDanmark. Oppdraget har en verdi på 420 millioner svenske kroner.

Det nye hovedkontoret vil ligge nær vannet ved Marmormolen i Nordhavn. Den ferdige bygningen ligner et stort skip som ligger i havn.

- Vi er glade for å være en del av og bygge dette kontoret som med sitt maritime uttrykk og havnære plassering knytter seg til DFDS-operasjoner, sier Palle Bjerre Rasmussen, leder for NCC Building Nordics i Danmark i en pressemelding fra selskapet.

Utformingen av bygningen er inspirert av hvordan et skip er konstruert. Bygningens nedre "dekk" blir parkering. Over det blir det tre dekk med kontorarbeidsplasser. Bygningen har også møterom, en restaurant og et auditorium i to etasjers høyde, med plass til 200 til 300 personer. På toppen av bygningen vil det være en takterrasse med utsikt over vannet.

NCC har nettopp begynt arbeidet med å legge grunnlaget for det nye bygget. Pælearbeidene begynner i oktober. 1. november starter byggearbeidene. DFDS nye hovedkvarter forventes å være innflytningsklart i begynnelsen av 2022.

Bestillingen blir registrert i første kvartal i 2020 i forretningsområdet NCC Building Nordics.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår