NCC bygger 235 studentleiligheter i Århus

 
NCC bygger 235 studentleiligheter i Århus
NCC har fått i oppdrag av boligutviklingsselskapet Konstruct å bygge 235 leieleiligheter for studenter, samt en kafé, på Gøteborg Allé i Århus i Danmark.
Investor Göteborg Allé 7 ApS. Ordren utgjør ca. 340 millioner svenske kroner.
 
Mange studenter
- Vi er svært fornøyd med denne avtalen, der vi bygger for den voksende gruppen studenter som flytter til Aarhus for å leve og studere, sier Nicolai Schultz, divisjonsleder ved NCC Building i Danmark, i en melding.
Århus mottar hvert år ca 4.000 nye innbyggere. I området rundt Gothenburg Allé er det allerede tre hus med studentboliger, men køene er lange og etterspørselen av små og mellomstore boliger i Århus er høy.
 
Største utviklingsprosjekt hittil
For Konstruct er avtalen en milepæl siden bygningen er selskapets største utviklingsprosjekt hittil. Konstruct har eksistert i mer enn tre år og fokuserer på boligutvikling i København og Århus.
 - Det har vært viktig for oss å utvikle dette prosjektet sammen med en kompetent partner som vet hvordan man skal prosjektet på best mulig måte, sier Ole Vistice, konsernsjef for Konstruct.
Leilighetene er bygget i en moderne stil og kan deles av flere for å holde leiekostnadene for studentene nede. De fleste leilighetene er under 75 kvadratmeter, med separate soverom og felles kjøkken og stue.
Byggestart er 1. september 2018 og leilighetene forventes ferdigstilt sommeren 2020.
 
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår