NBBL styrker sin grønne profil

 
NBBL styrker sin grønne profilLaila Marie Bendiksen er ansatt som advokat i NBBL (foto: NBBL).
Advokat Laila Marie Bendiksen er ansatt i Norske Boligbyggelags Landsforbunds avdeling for interessepolitikk og jus og skal blant annet jobbe med grønne bygg.

Bendiksen kommer fra Lexproperty Advokatfirma AS, har jobbet som rådgivende grønn advokat (Green Advice) med økonomiske og miljømessige fordeler ved grønne bygg og har også erfaring fra forsikringsbransjen og offentlig sektor. I perioden 2010 til 2017 var Bendiksen partner i advokatfirmaet Brækhus DA. Det skriver NBBL i en pressemelding.

– Vi er glade for å ha advokat Bendiksen med oss på laget. Særlig vil hennes kompetanse på grønne byggeprosjekter være en styrke for NBBL og boligbyggelagene i vårt interessepolitiske arbeid. At det er lønnsomt å tenke grønt er det bred enighet om, og det stilles også krav til bærekraft når banker skal finansierer nye prosjekter, sier direktør for interessepolitikk og jus i NBBL, Henning Lauridsen i meldingen.

Bendiksen sitter også i styret i Norsk Bygg og eiendomsforening (NBEF).

- Det er inspirerende å komme til en organisasjon som har et helhetsperspektiv på boligutvikling. Boligbyggelagene slutter ikke å ta ansvar etter at boligen er bygget, men har et sterkt fokus på boligforvaltning og bomiljø. Her kommer jeg til å få god bruk for min kompetanse på grønne bygg, men selvsagt også kontraktsrett, entreprise, erstatningsrett og forsikringsrett, sier Laila Marie Bendiksen i en kommentar.

 

 

 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår