NBBL styrker sin grønne profil

 
NBBL styrker sin grønne profilLaila Marie Bendiksen er ansatt som advokat i NBBL (foto: NBBL).
Advokat Laila Marie Bendiksen er ansatt i Norske Boligbyggelags Landsforbunds avdeling for interessepolitikk og jus og skal blant annet jobbe med grønne bygg.

Bendiksen kommer fra Lexproperty Advokatfirma AS, har jobbet som rådgivende grønn advokat (Green Advice) med økonomiske og miljømessige fordeler ved grønne bygg og har også erfaring fra forsikringsbransjen og offentlig sektor. I perioden 2010 til 2017 var Bendiksen partner i advokatfirmaet Brækhus DA. Det skriver NBBL i en pressemelding.

– Vi er glade for å ha advokat Bendiksen med oss på laget. Særlig vil hennes kompetanse på grønne byggeprosjekter være en styrke for NBBL og boligbyggelagene i vårt interessepolitiske arbeid. At det er lønnsomt å tenke grønt er det bred enighet om, og det stilles også krav til bærekraft når banker skal finansierer nye prosjekter, sier direktør for interessepolitikk og jus i NBBL, Henning Lauridsen i meldingen.

Bendiksen sitter også i styret i Norsk Bygg og eiendomsforening (NBEF).

- Det er inspirerende å komme til en organisasjon som har et helhetsperspektiv på boligutvikling. Boligbyggelagene slutter ikke å ta ansvar etter at boligen er bygget, men har et sterkt fokus på boligforvaltning og bomiljø. Her kommer jeg til å få god bruk for min kompetanse på grønne bygg, men selvsagt også kontraktsrett, entreprise, erstatningsrett og forsikringsrett, sier Laila Marie Bendiksen i en kommentar.

 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår