Naomi Ichihara Røkkum begynner i Norsk Eiendom

 
Naomi Ichihara Røkkum begynner i Norsk Eiendom
Norsk Eiendom styrker staben innen næringspolitikk og kommunikasjon.

- Vi er svært glade for å få Naomi Ichihara Røkkum som fagsjef på dette området hos oss, sier administrerende direktør Thor Olaf Askjer i en pressemelding.

Røkkum har over ti år bak seg i politikken og en mastergrad i statsvitenskap fra Universitet i Oslo. Hun er i dag seniorrådgiver i samfunnskontaktavdelingen i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus og har tidligere jobbet med kommunikasjon for Venstre.

Askjer minner om at eiendomsbransjen har en betydelig påvirkning på samfunnsutviklingen og at det derfor er viktig at Norsk Eiendom er aktive i samfunnsdebatten.

- Norsk Eiendom har ambisjoner om å bidra til en mer grønn, ansvarlig og digitalisert bransje. Jeg ser særlig frem til å jobbe med dette, sier Naomi Ichihara Røkkum som begynner i stillingen 1. januar 2019.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår