Murfasade - stadig mer ettertraktet

 
Murfasade - stadig mer ettertraktetIllustrasjonsbilde
- Med Weber VentiGuard får du det beste av to verdener; en rask, fleksibel og robust konstruksjon som gir fasaden et slankt og eksklusivt utseende.

- Weber VentiGuard er et fasadesystem som gir en pusset overflate. Mur koster mer enn tre, likevel har murfasaden blitt stadig mer ettertraktet, skriver Weber i en pressemelding.

- Ved å velge Weber VentiGuard, kan man enkelt gi et trehus samme uttrykk som murhus, til en svært konkurransedyktig pris. VentiGuard gjør det mulig å bygge større utkragninger og lette konstruksjoner som likevel gir følelsen av at trehuset vi bygde er et murhus, uttalte arkitekt Martin Holm-Jensen hos Sivilarkitekt Tommie Wilhelmsen AS nylig til Proffnytt, 

Rimelig løsning
Produktsjef for fasade hos Weber, Jonas Jalmerbrandt, forteller at arkitekter setter pris på at Weber VentiGuard tilbyr full arkitektonisk frihet.

- Weber VentiGuard er et fasadesystem som ikke setter begrensninger på form og utseende. Det er en fleksibel konstruksjon som gir mulighet for spennende geometri, som for eksempel buede fasader, sier Jalmerbrandt. Weber VentiGuard er tilpasset dagens krav til produktivitet i arbeidsprosessen. Gode enkeltkomponenter er satt sammen til et raskt og kostnadseffektivt system uten at det går på bekostning av kvalitet eller estetikk.

Gjør fasaderehabiliteringen enklere
Weber VentiGuard er et fasadesystem som fungerer like bra på både små og store bygninger, enten det er nybygg eller rehabilitering. Systemet er tilpasset norsk klima med blant annet to-trinnstettning, og er et godt valg dersom man skal gjennomgå en større fasaderehablitering.
- VentiGuard kan enkelt kombineres med andre fasadematerialer som for eksempel tegl, trepanel eller fasadeplater. Fasadesystemet passer også bra i rehabiliteringsprosjekter når det er behov for å tilleggsisolere ytterveggene, forteller Jalmerbrandt.

Vedlikeholdsvennlig
Med to-trinnstetting sikres en godt ventilert og drenert konstruksjon som holder veggen tørr. I kombinasjon med den sementbaserte platen Aquapanel Outdoor og Webers slagregntette pussystem oppnås en robust klimaskjerm. Ifølge Jalmerbrandt i Weber er forventet levetid på sluttpussen 15-20 år, uten noen form for rehablitering.
- Med lange vedlikeholdsintervaller og mange muligheter når man først skal rehabilitere, er dette et smart valg hvis man ønsker et fasadesystem som ikke krever mye vedlikehold, forteller Jalmerbrandt.

Oppfyller alle krav
Både VentiGuard og VentiGuard Extreme har blitt anerkjent med teknisk godkjennelse fra SINTEF/Byggforsk.

- Webers ventilerte fasadesystemer har vært tilgjengelig på det norske markedet i over ti år, og fremdeles øker salget jevnt og trutt. Weber VentiGuard er med andre ord et naturlig valg både når man bygger nytt og ved rehabilitering, avslutter Jalmerbrandt i Weber.

Les mer om Weber VentiGuard her.

Bruksområder:
 Nybygg
 Rehabilitering
 For både tunge og lette veggkonstruksjoner
 I hele Norge

Løsningsfordeler:
 Rask og kostnadseffektiv løsning
 To-trinns tetting av fasaden sikrer slagregntett fasade
 Fleksibel konstruksjon som gir spillerom for spennende geometri
 Mulighet for buede fasader
 Strukturert sluttpuss basert på Silikonharpiks
 Slank og fleksibel konstruksjon
 Slagfast og ubrennbar
 Godkjenning fra SINTEF Byggforsk (nr 20406)

Under årets Bygg Reis Deg, finner du Weber på stand C01 - 12
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle