Multiconsult skal planlegge ny E134-strekning

 
Multiconsult skal planlegge ny E134-strekningDagens E134 mellom Kongsberg og Notodden | Foto: Wikipedia/Peter Fiskerstrand
Multiconsult er tildelt oppdraget med å planlegge ny E134 Saggrenda – Elgsjø, mellom Kongsberg og Notodden. Arbeidet utføres på oppdrag av Statens vegvesen.

(Kilde: Multiconsult)

Oppdraget omfatter utarbeidelse av reguleringsplan med konsekvensutredning for strekningen, samt planlegging av tekniske løsninger i forberedelse til byggeprosessen.

Prosjektet skal legge til rette for en mer effektiv og trafikksikker forbindelse på E134 mellom Saggrenda og Elgsjø, som ligger på grensen mellom Telemark og Buskerud. Strekningen er en del av nasjonal hovedveg øst–vest, og er en naturlig videreføring av byggeprosjektet E134 Damåsen–Saggrenda, som er planlagt ferdigstilt i 2020.

- Dette er et svært spennende og faglig utfordrende oppdrag som vi er svært fornøyde med å få mulighet til å utføre. Vi ser frem til å være med på å bidra til at prosjektet blir godt planlagt og legge til rette for selve byggeprosessen senere, sier oppdragsansvarlig Stein Christiansen i Multiconsult i en pressemelding.

Strekningen er planlagt som en tofelts veg med midtrekkverk, fartsgrense 90 km/t og forbikjøringsfelt, og er en del av Nasjonal transportplan. Endelig trase er under utvikling, men strekningen vil bli på 15-18 km. Planleggingsarbeidet er planlagt sluttført våren 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår