Multiconsult inviterer til skistafett for 37. gang

 
Multiconsult inviterer til skistafett for 37. gangMulticonsult har arrangert skistafetten helt siden svarthvitt-tiden. Bildet er fra en av de første utgavene.
Multiconsult inviterer nå alle RIF-firmaer og samarbeidende firmaer til den 37. RIF-stafetten på ski i Holmenkollen, tirsdag 3. mars 2015.

Multiconsult har gleden av å invitere alle RIF-firmaer til den 37. RIF-stafetten på ski i Holmenkollen. Samarbeidende firmaer (entreprenører, bransjeblader, arkitekter, prosjekt- og byggeledere) oppfordres også til å delta.

– RIF-stafetten skal være et inkluderende lavterskeltilbud for både nybegynnere, mosjonister og Birkengjengere. Det viktigste er høy deltakelse og godt humør. For de som ikke ønsker å gå 5 km er det også mulig å gå en kortere distanse på 2,5 km i klassene K2, M4 og MIX. Hva med en internkonkurranse avdelingene i firmaet imellom, sier Gøran André Hansen, som deltok på fjorårets vinnerlag og arrangerer i år.

Stafetten går i Holmenkollen skianlegg, med fellesstart. Det er fire klasser for menn, to for kvinner og en mixstafett for blandet lag. Klasseinndelingen går på deltakernes samlede alder.

Påmeldingsfrist er tirsdag 24. februar.

Etter rennet blir det  bankett i pressesenteret ved målområdet i Holmenkollen skianlegg. Det blir servert buffet og følger glass øl/vin/mineralvann til maten.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår