Motek inn i Fjellbovegen 9

 
Motek inn i Fjellbovegen 9Bildet: Logistikkanlegget ligger i Fjellbovegen 9 på Berger utenfor Oslo.
Motek AS blir ny leietaker i Logicenters eiendom i Fjellbovegen 9 på Berger utenfor Oslo.

Innflytting skjer tidlig i 2020, og selskapet skal leie et areal på 12 571 kvm.

Logicenters har signert en leiekontrakt med Motek AS. Kontrakten gjelder cirka 12 571 kvm, noe som betyr at eiendommen nå i sin helhet er utleid. Logistikkanlegget ligger i Fjellbovegen 9 på Berger utenfor Oslo. Fram til nå har Bertel O. Steen vært leietakere, og de hadde muligheten til å flytte ut før kontrakten deres løper ut i april 2020.

Motek AS flytter inn tidlig i 2020 og leier hele eiendommen.

- Det kjennes godt å kunne fortelle at vi har inngått en avtale med Motek AS, som blir nye leietakere i Fjellbovegen 9. Etter gjennomføring av diverse tilpasninger på eiendommen frem mot årsskiftet, ser vi fram til at Motek AS flytter inn tidlig i 2020. Berger er et attraktivt område for leietakere, og Logicenters har vært opptatt av å finne en leietaker som kan leie hele eiendommen. Og det har vi altså lykkes med, sier Jørgen Bråten Nordby, Commercial Manager, Logicenters Norge, i en pressemelding.

- Eiendommen har blant annet et stort lasteområde med 18 lasteramper. Med tanke på logistikk, blir Berger gjerne ansett som den mest attraktive beliggenheten langs Oslos nordre korridor. Nærheten til Alnabru-terminalen, som er Oslos hovedterminal for håndtering og transport av gods, gjør området enda mer attraktivt, mener Bråten Nordby.

Logicenters er en ledende utvikler og eier av moderne logistikkeiendommer i Norden med virksomhet i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Selskapet har totalt ca 1.3 millioner kvadratmeter bygningsmasse. Logicenters utvikler, bygger om og eier logistikkeiendommer i de viktigste logistikkområdene i regionen

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår