Motek åpner i Alta

 
Motek åpner i AltaSalgsrepresentant Tore Nytrøen (t.v.) og senterleder Chris Föllmer (t.h.) viser stolt frem noe av Hilti verktøyet i den nye butikken i Alta.
Tilgangen på kvalitetsprodukter fra blant annet Hilti, Festool og Bostitch ble akkurat langt bedre for alle Altaværinger med åpningen av et nytt Moteksenter på Kronstad i Alta. Den nye butikken blir faktisk verdens nordligste hvor du får kjøpt Hilti-produkter over disk. Når du i tillegg har en egen, stor avdeling med Festool-produkter burde butikken være en drøm for alle verktøyentusiaster i området.

- Kvaliteten på produktene er det ingenting å si på uansett hva du velger, men det er viktig at du får en maskin som passer best mulig til de arbeidsoppgavene du skal utføre. Det samme gjelder selvfølgelig festemidlene, sier senterleder Chris Föllmer.

Chris står klar til å hjelpe kundene med å ta de riktige valgene både når det gjelder verktøy og festemidlene for forskjellige bruksområder. Butikken fører et full-sortiment av maskiner og festemidler, mens større volumer av festemidler fra mars/april vil bli levert fra et fremskutt lager i Tromsø, hvilket betyr enda kortere og mer pålitelig leveringstid.

Geir Inge Evjen, salgssjef for regionen, er entusiastisk når han forteller om planene fremover.

– Det er fantastisk at vi har fått vår egen butikk i Alta, sier han. Det at kundene våre får et sted de kan reise til for å ta ut varer, få demonstrert maskiner og få råd og veiledning er et bra tillegg til det selgeren vår i området allerede gjør direkte på byggeplass. I tillegg til butikken er selger Tore Nytrøen allerede godt i gang med å besøke kunder i Alta og resten av Finnmark der kundene er, både på kontoret og ute på byggeplass.

Butikken finner du i Storengveien 21 og har åpningstid fra 07:00-15:30 mandag til torsdag, og 07:00-13:00 på fredag.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår