Patentert Thermohall gir rekordomsetning

 
Patentert Thermohall gir rekordomsetning
Rubb AS på Krøderen må øke kapasiteten med sin blåseulløsning, på grunn av rekordstor etterspørsel etter sin Thermohall.

- Vi har de siste årene hatt en eventyrlig vekst i salget av Thermohaller og tilbudt sine kunder både standard isolert Thermohall, og en løsning der innblåsing av ull skjer på byggeplass, etter at hallen er ferdig montert.2017 tegner til å bli et historisk godt år for oss, sier daglig leder Jan Arne Hansen i en pressemelding.

Han ser videreutvikling av Thermohall med innblåsing av løsull som et meget godt alternativ, spesielt der det kreves isolasjonstykkelser opp til 200 mm.
- En Thermohall med blåseull, er vesentlig raskere å produsere og montere, og øker vår kapasitet ut i markedet, mener Hansen.

Rubb AS på Krøderen leverer Thermohaller til alle bransjer fra kjøl og frys av næringsmidler, til oppvarmede idrettshaller, i hele verden.
- Vi opplever en sterk vekst i etterspørsel etter haller innenfor fiskeri og havbruk. Denne industrien er derfor et stort satsingsområde, og Rubb AS er nå i monteringsfasen av et stort prosjekt, en kjøl og frysehall på hele 152 meters lengde, sier Hansen.

Rubb AS går mot en omsetningsrekord i 2017, med målsetning om å passere 100 mill. kr. 

Fakta:

Rubb AS er etablert på Krøderen i Buskerud med produksjon til både det norske og internasjonale markedet. Rubb har 21 ansatte i Norge og en forventet omsetning på 100 millioner kroner i år. Rubb AS er en del av det internasjonale selskapet Rubb Building Systems. Rubb-Gruppen har en omsetning på nærmere 350 millioner kroner og 150 ansatte. Rubb AS er et privat selskap eid av Finn Atle Haldorsen fra Bergen 50 % og Truls Torgersen fra Krøderen 50%.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår