Montering av ny bybru forsinket

 
Montering av ny bybru forsinketFoto: Statens vegvesen
Montering av ny bybru på fv. 44 i Flekkefjord sentrum blir dessverre forsinket på grunn av at vår entreprenør Skanska fikk et leverandørproblem med det polske verftet Vistal som meldte oppbud.

Skanska valgte å bryte kontrakt på grunn av uklar fremdrift. Ny tid for montering skal nå etter planen være uke 14, det vil si uken etter påsken. Forsinkelsen får også konsekvens for ferdigstillelse av hele prosjektet. Revidert dato for ferdigstillelse er 9. oktober 2018. Fremdriften på anlegget er justert opp mot brumonteringen. Det vil si at Skanska utfører så mye arbeid de kan før brua kommer.

Gjenstående arbeid vil bli utført etter at brua er montert. Det vil bli satt trafikk på brua før ferien og den midlertidige brua vil bli fjernet så snart ny bru er tatt i bruk. Fortauet på nordsiden av ny bru vil ikke kunne benyttes før endelig ferdigstillelse. Dette på grunn av arbeider med å fjerne midlertidig veg, bygging av mur mot apotekerhagen og Brogaten 25, samt gjenoppbygging av Apotekerhagen.

Skanska planlegger å bli ferdig med alt på sørsiden av broa før ferien, mer presist; fortauet forbi Brogaten 32 og 30, samt det nye trappeamfiet og «Torget». Vi beklager eventuelle ulemper denne forsinkelsen kan medføre.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår