Montér fortsetter satsingen på Vestlandet

 
Montér fortsetter satsingen på VestlandetF.v. Renate Bogen, butikkutvikler Optimera Handel, Eirik Draugsvoll Seim, daglig leder og Jorun Farstadvoll, butikkutvikler Optimera Handel. (Foto: Optimera).
Montér etablerer seg på Voss med nytt byggevarehus. Dette er Montérs fjerde nye byggevarehus på Vestlandet hittil i 2019.

Nye Montér Voss, som er en del av Seimen as, åpner den 19. september på Vossestrand med Montérs varesortiment i større og nyrenoverte lokaler. Bygger’n Seimen meldte overgang til Optimera Montér 1. september i år.

Eirik Draugsvoll Seim, daglig leder i Seimen AS som Montér Voss er en del av, gleder seg til åpningen.

– Vi har bygget om og doblet størrelsen på butikken. Dette gjør at vi ved nyåpningen kan tilby våre kunder et større utvalg og et mer variert varesortiment, samt at vi kan vise og presentere våre produkter bedre. Jeg er sikker på at dette vil inspirere og gi en bedre handleopplevelse for både våre profesjonelle og private kunder, sier Seim i en pressemelding fra selskapet.

Nye Montér Voss er blitt både ombygget og utbygget. Byggevarehuset er på over 3.300 kvadratmeter inkludert utebutikk med trelast og byggevarer. Montér Voss vil satse stort på blant annet Montérs egne konsepter innen dør og vindu, samt verktøy, festemidler og arbeidsklær.

Viktig region for Optimera

Montér Voss er en viktig brikke i Optimera sin videre satsing på Vestlandet:

– Vestlandet og Hordaland er et sentralt område for Optimera. Her har vi totalt over 30 avdelinger under Optimera-paraplyen. Med Montér Voss dekker vi et nytt viktig område i regionen. Dette gir oss muligheten til å nå ut til enda flere privat- og proffkunder med våre varer og tjenester, sier Anniken Wollan, forhandleransvarlig i Optimera i meldingen.

Montér har hatt en stor økning av antall butikker på Vestlandet i 2019 med fire nye forhandlere. Etter tilskuddene på Kvinnherad, Hatlestrand og Kvam, står nå åpningen av Montér Voss for tur.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår