Moduler fra Adapteo gir deg plass til å vokse

 
Moduler fra Adapteo gir deg plass til å vokse
Enten du trenger plass til å utvide, renovere eller har andre behov: Adapteo tilbyr attraktive og funksjonelle løsninger på kundens vilkår.

ANNONSE

– Som en av Europas største modulaktører er vi stolte av bedriftens slagord: Space to Grow. Vi leverer gode bygg som folk kan trives i og som bidrar til en bærekraftig fremtid, forklarer Frank Vrabel, Salgs- og prosjektutvikler i Adapteo Norge.

Større fleksibilitet
Fra 1. juli 2019 ble Adapteo brutt løs fra Cramo Group og notert ved børsen i Stockholm. I denne forbindelse ble også NMG- konsernet anskaffet, der Temporent og Flexator inngikk. Oppkjøpet gjør at Adapteo kan tilby kundene stort mangfold med fire ulike modulløsninger. Selskapet har også to egne fabrikker som drives under varemerket Flexator, der løsningene bygges etter design. Kundene har flere muligheter med de prefabrikkerte løsningene, sier Vrabel:

– Noen kan trenge 1000 m2-arealer ved bestilling, og senere få behov for å skalere opp eller ned. Fleksibiliteten i modulene gjør at vi kan imøtegå dette behovet.

Han legger til:
– Vi leverer skoler, barnehager, kontorer, omsorgsboliger, rusboliger og mer. Og alle byggene tilfredsstiller selvsagt TEK 17- kravene. Adapteo er også en av få modulleverandører som tilfredsstiller permanente standardkrav i Norge for langtidsleie.

Tar ansvar
Adapteo har stor kontroll over selskapets verdikjede.

– Vi har alltid vært opptatt av miljøarbeid, og med egne fabrikker har vi også større kraft når det gjelder innkjøp og gjenbruk av bærekraftige materialer, utdyper Vrabel.Adapteo er nå representert i alle de nordiske landene og Tyskland. Fremover vil Adapteo se på flere geografiske markedsmuligheter, og fortsette å bygge en organisasjon med høy grad av profesjonalitet:

– Hos oss skal kundene være sikre på at de får det de trenger: et mangfold av kvalitetsløsninger leid over korte og lange tidsrom, eller ved kjøp, og med plass til å vokse, avslutter Vrabel.

Vil du vite mer?
www.adapteo.no
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår