Mimax signerte ny rammeavtale med Strukta

 
Mimax signerte ny rammeavtale med StruktaBildet: Prosjektleder og medeier i Strukta AS, Håkon Henriksen (t.v.) og marked- og kalkulasjonsleder i Mimax, Bjørnar Veum.
Kjerneboring- og betongsagingsfirmaet Mimax Asfalt & Betong AS har signert nok en rammeavtale med Strukta AS.

Avtalen gjelder ut 2024 og innebærer boring og saging på opptil 500 leiligheter fordelt på 3-4 prosjekter i Oslo-området.

- Vi velger å tegne ny avtale med Mimax da de har vist leveringsdyktighet, konkurransedyktige priser og ikke minst så har de et profesjonelt forhold til sikkerhetsarbeid. Vi har benyttet Mimax på våre prosjekter siden vi etablerte Strukta i 2012, sier prosjektleder og medeier Strukta Håkon Henriksen, i en pressemelding.

Marked- og kalkulasjonsleder i Mimax Bjørnar Veum er svært fornøyd med avtalen og trekker frem god kommunikasjon som et viktig moment for at avtalen er attraktiv for begge parter.

- Strukta er gode på både planlegging og gjennomføring i prosjektene sine. God informasjon hele veien gjør at vi kan utføre vår jobb etter planen, og det sørger for effektivitet og videre til lønnsomhet for begge parter. Samtidig bidrar godt samarbeid med en lojal kunde til at våre folk yter det lille ekstra, sier Veum.

For Mimax er avtalen med Strukta er en av flere store avtaler som er inngått denne høsten. På tross av omstendighetene med smitteverntiltak på byggeplasser og et generelt mer krevende marked for bransjen, har bedriften så langt i år økt omsetningen i 2020.

- Omsetningen i 2019 havnet på 84 millioner og per oktober i år er vi 12 % foran fjorårets omsetning på samme tid i fjor. Vi har vekst i alle våre avdelinger, også i vår anleggsgartnervirksomhet. Vi har hatt stort fokus på langsiktige samarbeidsavtaler de siste årene, og den strategien har sørget for at vi har vært mindre sårbare for markedssvingninger enn tidligere, sier daglig leder i Mimax, Morten Kirsebom avslutningsvis.

Mimax Asfalt & Betong AS har sterke aner til A/S Mimax som startet opp i 1930 og som har drevet med kjerneboring og betongsaging siden slutten av 60-tallet. Mimax er i dag Norges ledende aktør innen sitt fagfelt med ca 120 ansatte. Mimax har avdelinger i Lier, Oslo, Vestfold Telemark og Bergen.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår