Midlertidig flerbrukshall på Tøyen ferdig sommeren 2019

 
Midlertidig flerbrukshall på Tøyen ferdig sommeren 2019Tor G. Unneland, administrerende direktør i Varden Entreprenør og Eli Grimsby, byggherre og direktør i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF signerer kontrakten. (Foto: Kultur- og idrettsbygg)
Varden Entreprenør skal bygge en midlertidig flerbrukshall på Tøyen, som skal inneholde baner for håndball, innebandy og basket. Ny, permanent flerbrukshall skal stå ferdig i 2023.

Den midlertidige flerbrukshallen er en del av områdeløftet for Tøyen, og skal ivareta behovet for flerbrukshall i området frem til ny, permanent flerbrukshall etableres i forbindelse med byggingen av det nye Tøyenbadet som er planlagt ferdig i 2023.

Byggestart i desember
– Vi starter allerede før jul med forberedende arbeider og etablering av riggområde, og gleder oss til å komme i gang med byggingen for alvor i januar 2019, forteller Eli Grimsby, byggherre og direktør i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF i en pressemelding fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.

Sammen med seg i dette byggeprosjektet får hun Varden Entreprenør, som leverte det beste tilbudet ut fra både kvalitet og kost.

– Vi er veldig fornøyd med å ha med oss Varden Entreprenør. Vi har gode erfaringer fra tidligere samarbeid, og har høye forventninger til leveransen, sier Grimsby.

Robust hall med lunt uteområde
Den midlertidige flerbrukshallen på Tøyen får et bruksareal på drøye 1 700 kvadratmeter, og vil inneholde en spilleflate for håndball, innebandy og konkurransebane for basketball, med mulighet for å dele banen i tre treningsbaner for basket. Hallen vil også bli levert med to komplette garderobeanlegg for 30 aktive utøver samt mulighet for enkel servering i kioskløsning.

Hallen, som er en teltkonstruksjon, blir på utsiden av den nedre delen forsterket med fasadeplater i natureloksert eller ubehandlet aluminium.

– Hallen skal være robust i den tiden den skal stå på Tøyen, og gli så godt som mulig inn i området. De eksisterende, naturlige gangforbindelsene skal opprettholdes, og i tilknytning til hallen vil vi opparbeide et lunt samlingsområde med grøntarealer og et trappearrangement man kan sitte i. Hallen vil få utvendig fasadebelysning, og bidra til å lyse opp en litt mørk Monradsgate, forteller Eli Grimsby.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår