Micro Matic lanserer smart WiFi-termostat

 
Micro Matic lanserer smart WiFi-termostat
Nyheten Microtemp WiFi MWD5 er termostaten som gjør det avanserte enkelt! MWD5 tar monterings- og brukervennligheten til nye høyder med lettlest berøringsskjerm, norsk språk, og mulighet for intuitiv styring fra mobil.

Termostat med mye funksjonalitet

Microtemp WiFi MWD5 er en 16A "alt-i-ett" digital urtermostat som kan styres med app for iOS og Android. Termostaten har 2-polet bryter, dobbelt følersystem, lærefunksjon, åpent vindu-funksjon og fabrikkinnstilt spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn. MWD5 er kompatibel med en rekke gulvsensorer. Man kan velge mellom fabrikkinnstilt føler, ferdig programmerte motstandsverdier eller legge inn en egendefinert føler. MWD5 tilfredsstiller også krav til støtte fra ENOVA.

Appstyring
MWD5 kan styres ved hjelp av den intuitive og stilrene appen for iOS og Android. I appen finner man en konfigurasjonsveiledning som gjør det enkelt å opprette en bruker og koble til termostatene. Appen er gratis å laste ned fra App Store og Google Play, og det er ingen abonnementskostnader ved bruk.

Enkel montering, raskt oppsett
MWD5 bygger bare 22mm inn i veggboksen og har den velkjente monteringsvennligheten til Microtemp-produktene. Termostaten er beregnet for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 klar til bruk etter bare 5 trykk. Tilkobling til WiFi og app er valgfri. Termostaten tilkobles 2,4GHz WiFi manuelt eller med push button WPS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår