Micro Matic fornyer Isfri-generasjonen

 
Micro Matic fornyer Isfri-generasjonen
Isfri70 fra Micro Matic byr på et helt nytt brukergrensesnitt med display og betjeningsknapper med betydelig flere justeringsmuligheter enn tidligere.

- Micro Matic Norge AS lanserer en ny og kraftig forbedret generasjon av den populære og velkjente Isfri. Isfri70 har mange nye funksjoner og klar for tilkobling til skyen, basert på innspill fra kunder, heter det i en pressemelding.

Nytt grensesnitt

Med dette oppnår man mer presis tilpasning til den enkelte installasjonen, og mulighet for ytterligere påvirkning på energiforbruket. Isfri tar også for første gang steget inn i IoT-verdenen, og er klargjort for tilkobling til internett, slik at Isfri70 vil by på økt funksjonalitet og enda bedre brukeropplevelser i fremtiden. For enklere integrasjon mot eksempelvis KNX, er Isfri70 utstyrt med potensialfri inn- og utgang.

To produkter har blitt til ett

Isfri og søsterproduktet Nedbørsvakt er nå slått sammen til ett og samme produkt. Dette gir et bredere bruksområde og færre artikler å forholde seg til. Nedbørsvaktfunksjonaliteten innebærer at Isfri70 ved detektert nedbør sender signal til PLS slik at eksempelvis automatiske takluker lukkes, markiser heves eller at det aktiveres varme til risten på ventilasjonsanleggets luftinntak.

Energieffektiv og smart

Isfri 70 benytter en unik algoritme som kombinerer temperatur- og fuktinformasjon fra føleren med analyse av nedbørshistorikk- og utvikling for å oppnå optimal energieffektivitet uten at det skal gå på bekostning av å holde bakkearealet fritt for snø og is. Erfaringsmessig kan Isfri være om lag 75% mer energieffektiv enn tradisjonelle termostatløsninger. Den unike føleren er ment for montasje på vegg, tak eller føler og gir en svært fleksibel installasjon som egner seg like godt til nybygg som til rehabilitering.

- Følerplasseringen eliminerer faren for skader fra snøplog eller tildekking slik tradisjonelle bakkefølere er utsatt for. Typiske bruksområder for Isfri70 er gågater, lasteramper, parkeringsplasser, inn/utkjøring til garasjeanlegg, fortau og trapper med mer, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Micro Matic.

Isfri er utviklet og produsert i Norge.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår